O nouă lovitură pentru Andrei Rațiu – valoarea transferului său este de 10 milioane de euro

Andrei Rațiu ar putea avea șansa transferul carierei sale. Fundașul dreapta al echipei naționale de fotbal a României a impresionat prin viteza sa incredibilă pe teren și prin devotamentul său.

Rayo Vallecano, echipa la care joacă Rațiu, nu l-a folosit prea mult în sezonul trecut. Potrivit Mundo Deportivo, prețul de transfer al lui Andrei Rațiu a fost stabilit la 10 milioane de euro. Jumătate din această sumă ar reveni lui Villarreal, clubul care deține 50% din drepturile jucătorului.

Există mai multe echipe interesate de fundașul român. Brighton și Brentford, ambele din Premier League, par să își dorească serviciile lui Andrei Rațiu.

Conform Mundo Deportivo, și Atalanta, câștigătoarea Europa League, este interesată de Rațiu. Clubul italian este cunoscut pentru transferurile sale inteligente și pentru modul în care dezvoltă și vinde jucători.

Andrei Rațiu a avut 16 apariții pentru Rayo Vallecano în sezonul anterior. Născut la Aiud, dar crescut în Spania, jucătorul este evaluat la 1,4 milioane de euro conform Transfermarkt.

De-a lungul carierei sale, Rațiu a evoluat la cluburi precum Villarreal și Huesca în Spania, și la ADO Den Haag în Olanda.

„Sonicul”, așa cum este supranumit, a debutat pentru echipa națională a României în septembrie 2021, într-o victorie împotriva Islandei, scor 2-0. De atunci, a acumulat 20 de selecții pentru echipa națională și a reprezentat România la Jocurile Olimpice.

Sursa: Sport.ro

Etichete: euro 2024, andrei rațiu

Data publicării: 27-06-2024 22:31


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme