O înțelegere perfectă! Dennis Man a dat acordul, din tabăra națională, chiar în ziua confruntării cu Olanda.

Dennis Man (25 de ani) și-a decis viitorul, chiar în ziua meciului România – Olanda, din optimile EURO 2024.

Dennis Man a spus “DA” și va semna prelungirea contractului cu Parma. Promovat cu Parma în Serie A, după unul dintre cele mai bune sezoane ale carierei, fotbalistul român a acceptat propunerea de prelungire a contractului cu actuala echipă.

Aflat în cantonamentul echipei naționale a României la EURO 2024, Dennis Man a spus “DA” chiar în ziua confruntării cu Olanda. Dennis Man va parafa o nouă înțelegere, pe 3 ani, valabilă până în vara lui 2027, cu opțiune de prelungire pe încă un an.

Conform noului contract, internaționalul român va avea un salariu de două milioane de euro pe sezon, exact cât și-a dorit. Anunțul oficial ar urma să fie făcut după meciul România – Olanda, din optimile Campionatului European de fotbal din Germania.

În primul său sezon la Parma, Dennis Man a fost remunerat cu 800.000 de euro, iar suma a crescut progresiv cu 100.000 de euro anual. În sezonul recent încheiat, Man a jucat 32 de meciuri la Parma și a prins echipa ideală de 7 ori. La capitolul contribuții decisive, internaționalul român are 11 goluri și 6 assisturi.

Cota de piață a lui Dennis Man e de 6,5 milioane de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt, iar vechiul său contract cu Parma expira pe 30 iunie 2025.

România – Olanda LIVE TEXT, la EURO 2024 | Dennis Man, anunțat titular:

– România: Niță – Rațiu, Drăgușin, Burcă, Mogoș – M. Marin – Man, R. Marin, Stanciu, Mihăilă – Drăguș
– Selecționer: Edi Iordănescu
– Olanda: Verbruggen – Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Ake – Schouten, Simons, Reijnders – Frimpong, Depay, Gakpo
– Selecționer: Ronald Koeman

Dennis Man, într-o relație cu Alexandra Grigoriță.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme