”Nu există nicio șansă”. Florin Prunea este complet sigur în ceea ce privește fotbaliștii de la FCSB.

Florin Prunea (55 de ani), fost portar și conducător la Dinamo, a vorbit despre jucătorii celor de la FCSB.

Joi seară, FCSB a câștigat Supercupa României, după ce a învins-o cu 3-0 pe Corvinul Hunedoara, în Ghencea, în fața a 15,915 de spectatori.

Florin Prunea este de părere că jucătorii reveniți de la echipa națională la FCSB în această perioadă nu vor putea da cel mai bun randament dacă nu vor avea parte de câteva zile de pauză. FCSB a avut patru jucători la EURO 2024: Ștefan Târnovanu, Adrian Șut, Darius Olaru și Florinel Coman.

“Diferență mare între cele două echipe. Eu știam cine va câștiga. Este campioana României, cu suporteri mulți la stadion. În prima repriză au luat-o la preț de matineu. Neconcludent. Va fi o problemă pentru echipele care au avut jucători la națională. FCSB va avea alt meci cu ‘U’ Cluj, nu va mai juca împotriva Corvinului. Eu cred că e imposibil acest lucru (n.r. ca jucătorii veniți de la națională să fie 100% concentrați). Consumul mental nu a fost unul sus, dar nici Târnovanu, nici Olaru, Șut, Coman nu pot juca. Eu cred că au nevoie de 4 zile libere. Ei mult nu au ce să piardă din punct de vedere fizic. Dar nu va fi simplu,” a spus Florin Prunea, la Liga Digisport.

FCSB se alege cu aproape 300.000 de euro din partea celor de la UEFA pentru jucătorii pe care i-a avut la EURO. Ștefan Târnovanu, Adrian Șut, Darius Olaru și Florinel Coman sunt cei patru jucători de la FCSB care au făcut parte din lotul României la EURO 2024. UEFA răsplătește cu o diurnă zilnică cluburile pentru jucătorii pe care îi trimit, iar pentru fiecare fotbalist, FCSB a încasat câte 69.930 de euro. Astfel, în conturile FCSB-ului intră de la UEFA nu mai puțin de 279.720 de euro. CFR Cluj și Universitatea Craiova, celelalte formații din SuperLiga care au dat jucători la lot, încasează 139.860 de euro.

Etichete: florin prunea, jucatori FCSB, florin prunea FCSB.

Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News. Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme