Nu e de glumă, a venit ca la fotbal american”. Reacția presei din Olanda în urma accidentului grav care l-a scos din joc pe Vasile Mogoș

România a fost eliminată în faza optimilor de la EURO 2024, după ce a fost învinsă de Olanda, scor 3-0.

Aventura tricolorilor la EURO 2024 s-a încheiat dureros, cu un eşec fără drept de apel, în faţa unei echipe care a făcut cel mai bun joc al său în turneu, după prestaţii nefaste în grupă. Cody Gakpo (20) şi Donyell Malen (83, 90+3) au marcat golurile unei victorii meritate.

În minutul 33, Edward Iordănescu a fost nevoit să facă o schimbare, din cauza accidentării lui Vasile Mogoș. Fundașul a cerut de urgență intervenția echipei medicale, după ce a fost lovit serios de Dumfries și nu a mai putut să respire.

Apărătorul de la CFR Cluj a ieșit în afara terenului și nu a mai putut continua partida, fiind înlocuit cu Bogdan Racovițan.

“E ca și cum ar fi intrat într-un zid! Este o intervenție tipică jucătorilor de rugby. Este o intervenție de cartonaș roșu, cred că este un fault extrem de serios. Nu pot râde la astfel de lucruri. Lucrul trist la Dumfries este că nu te poți supăra pe el”, au declarat jurnaliștii Rene van der Gijp și Wilfred Genee, potrivit fcupdate.nl.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme