Noua achiziție a echipei SuperLigii, Cătălin Cîrjan, a semnat o înțelegere pe termen lung și a fost introdus oficial: ”Salutare și mult succes!”

Românul a fost legitimat la juniorii lui Arsenal, iar după plecarea de la Rapid, “tunarii” au decis să-l elibereze pe Cătălin Cîrjan. Cu toate acestea, fotbalistul și-a găsit rapid echipa.

Dinamo l-a prezentat oficial joi după-amiază pe Cătălin Cîrjan. Fotbalistul a semnat un contract pe trei ani cu echipa din “Groapă”.

“Bine ai venit, Cătălin CÎRJAN! Clubul Dinamo 1948 București este încântat să anunțe contractarea serviciilor jucătorului Cătălin Cîrjan. Mijlocaș central în vârstă de 21 de ani și crescut de Arsenal Londra, Cătălin va îmbrăca tricoul alb-roșu pentru următoarele trei sezoane. Născut la București, tânărul a trecut pe la Viitorul Domnești, în 2019 a ajuns la juniorii tunarilor, iar sezonul trecut a evoluat pentru FC Rapid, în 17 meciuri de Superligă și 2 de Cupa României”, se arată în comunicatul emis de Dinamo.

La Rapid, Cîrjan a avut 19 apariții și a oferit un singur assist, în cele 786 de minute petrecute în echipamentul giuleștenilor. Fotbalistul nu s-a impus însă în primul “11” al echipei în sezonul 2023/24.

În perioada de mercato, Dinamo a anunțat schimbări importante:
– Antrenor: Zeljko Kopic (în negocieri pentru prelungire)
– Veniri: Adrian Caragea (Sassuolo / gratis)
– Reveniri după împrumuturi: Denis Oncescu (Concordia Chiajna), Andrei Florescu (Progresul Spartac), Cristian Ionescu (CS Blejoi), Alexandru Stoian (Unirea Alba Iulia)
– Plecări: Neluț Roșu (Oțelul / gratis), Goncalo Gregorio, Christian Ilic, Daniel Iglesias, Răzvan Began, Quentin Bena, Ricardo Grigore, Edgar Ie (contracte încheiate), Domagoj Pavicic (Aris Salonic / împrumut expirat)


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme