Norocul lui Cristiano Ronaldo persistă!

Într-o seară plină de așteptări la stadionul “Signal Iduna Park” din Dortmund, Portugalia s-a confruntat din nou cu Turcia în a doua etapă a fazei grupelor de la EURO 2024.

Toți ochii erau ațintiți asupra lui Cristiano Ronaldo, superstarul portughez cunoscut pentru abilitatea sa de a marca în momentele importante. Cu toate acestea, blestemul său împotriva Turciei a continuat, lăsându-l pe Ronaldo fără gol și în acest meci.

Istoria complicată a lui Ronaldo cu Turcia

Ronaldo, unul dintre cei mai prolifici marcatori din istoria fotbalului, a avut mereu o relație complicată cu echipa națională a Turciei. Deși a înscris în meciuri amicale împotriva lor, golurile din competițiile oficiale i-au fost întotdeauna evazive. În această întâlnire, Portugalia a dominat jocul, dar defensiva solidă a Turciei și norocul nefavorabil al lui Ronaldo și-au spus cuvântul.

EURO 2008 (Portugalia vs Turcia – 7 iunie 2008): Portugalia a câștigat cu 2-0, dar Ronaldo nu a marcat.
Calificările pentru Cupa Mondială 2022 (Portugalia vs Turcia – 24 martie 2022): Portugalia a obținut o victorie cu 3-1, fără ca Ronaldo să se treacă pe lista marcatorilor.

Turcia – Portugalia 0-3

În meciul recent disputat, Ronaldo a avut mai multe șanse de a rupe blestemul, dar fiecare lovitură a fost fie salvată de portarul turc, fie a trecut pe lângă poartă.

În minutul 56, Ronaldo a avut o oportunitate uriașă de a face istorie și a deveni primul jucător care marchează la șase turnee finale consecutive. Cu toate acestea, în loc să înscrie, a ales să paseze decisiv lui Bruno Fernandes, care a dus scorul la 3-0 pentru Portugalia.

Campionatul European din Germania 2024 este transmis în exclusivitate de PRO TV, PRO ARENA și VOYO, în perioada 14 iunie – 14 iulie. Cele mai importante faze ale competiției vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO, astfel suporterii pot beneficia de acoperire completă a acestui turneu de mare anvergură.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme