Nicolae Stanciu a revelat strategia de antrenament pentru partida cu Slovacia


Nicolae Stanciu, după ce a marcat cu Ucraina la EURO 2024 / Foto: Profimedia


articol scris de Digi Sport
26.06.2024, 13:21

  • Media: Liga Digi Sport, miercuri, 15:30, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, miercuri, 21:00, DGS 1

România va întâlni reprezentativa Slovaciei, miercuri, 26 iunie, de la ora 19:00, în ultima etapă a Grupei E, de la EURO 2024.

Partida dintre cele două formații se joacă miercuri, de la 19:00, și va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe digisport.ro, dar și în aplicația Digi Sport de către abonații Digi România.

Nicolae Stanciu, înainte de România – Slovacia: ”Toate meciurile le abordăm la victorie”

Nicolae Stanciu (31 de ani) a prefațat ultimul duel al României din faza grupelor, de la Campionatul European. Căpitanul echipei naționale a susținut faptul că ”Tricolorii” i-au studiat foarte bine pe slovaci și este nerăbdător să dea piept cu adversarii.

”Până acum cred că am reuşit să facem România întreagă să fie mândră de noi. Acum urmează un meci decisiv. Suntem foarte aproape să ne îndeplinim primul obiectiv: să reuşim să trecem de faza grupelor. Toată lumea aşteaptă meciul și suntem încrezători.

Cu siguranţă vom fi pregătiţi la ora jocului şi sperăm ca după meci să ne bucurăm împreună cu fanii noştri.

La fel a fost şi după acele două meciuri amicale. Nu au ieşit aşa cum ne-am fi dorit, şi la fel am rămas şi după victoria cu Ucraina. Şi suntem la fel de încrezători şi după meciul cu Belgia.

Ştim cu toţii cât am luptat pe teren, la final le-am strâns mâna pentru că au fost mai buni, dar nu am avut ce să ne reproşăm din acest punct de vedere. Iar cu Slovacia va fi la fel. Ne-am setat un obiectiv, toţi suntem pregătiţi pentru meciul cu slovacii.

Am analizat Slovacia şi o vom mai face. Cu siguranţă va fi un meci total diferit faţă de meciul cu Ucraina și față de meciul cu Belgia. Suntem pregătiţi cu toţii să dăm tot ce avem mai bun pentru ţara noastră şi pentru a obţine o calificare istorică. Nu ne gândim la ce a fost, meciul cu Belgia este istorie deja.

Nu aruncăm vina pe cineva după un meci mai puţin reuşit, toţi suntem o echipă şi atunci când câştigăm şi atunci când pierdem

Ne gândim la ceea ce urmează, la meciul cu Slovacia. Încercăm să ne pregătim cât mai bine, în timpul scurt care a mai rămas, pentru a fi cea mai bună versiune a noastră la ora jocului.

Toate meciurile le abordăm la victorie şi cu siguranţă asta ne dorim să facem, doar suntem la un Campionat European şi nicio echipă nu a ajuns aici din întâmplare.

Toate echipele sunt puternice şi cu siguranţă ne va aştepta un meci greu. Sper ca noi să fim cei care vom câştiga, să ne bucurăm alături de suporteri”, a declarat Nicolae Stanciu, potrivit Agerpres.

  • 1 gol a marcat până acum Nicolae Stanciu la EURO 2024, în meciul de debut Ucraina, scor 3-0.

Andrei Burcă: ”Slovacia este o echipă bine organizată, au niște principii foarte clare”

Andrei Burcă a susținut că Slovacia este un adversar puternic, solid, care se bazează mai mult pe jocul colectiv. Însă, stoperul ”Tricolor” a subliniat că în trupa lui Francesco Calzona există și jucători de valoare, care pot destabiliza oricând adversarul.

Dar, Burcă a spus că România va fi echipa mai puternică în acest duel, care ar trebui să se afle la conducerea jocului.

”Mâine (n.r. miercuri, 26 iunie) ne așteaptă un meci foarte dificil, împotriva unul adversar bun. Slovacia este o echipă bine organizată, au niște principii foarte clare. Sunt arțâgoși, au și jucători care individual sunt valoroși.

I-am analizat foarte bine, știm cu joacă, cum stau tactic în teren, dar cheia jocului este la noi.

Sunt un grup și o echipă muncită, dar noi de bazăm pe principiile și valorile noastre”, a spus Burcă, la conferința de presă dinaintea partidei.

  • Andrei Burcă a fost titular în cele două meciuri ale României de la EURO 2024 (victoria cu Ucraina, scor 3-0 și înfrângerea cu Belgia, scor 0-2) și a avut evoluții apreciate.


Etichete:
nicolae stanciu
,
slovacia romania
,
romania euro 2024
,
romania optimi
,
romania pregatiri euro


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme