Nicolae Popescu: “Tranzacțiile nu au fost o carieră, ci un pasiune!”

Fostul arbitru Marius Avram, acum analist sportiv, a fost invitat în emisiunea microBEAST de pe PRO TV.

“Ce ai fi făcut daca nu erai arbitru?”, a fost întrebarea care i-a dat frâu liber gândirii fostului arbitru.

Arbitrajul, un hobby devenit performanță

Reflectând asupra carierei sale, Marius Avram a dezvăluit că arbitrajul nu a fost niciodată meseria sa de bază, ci un hobby care s-a transformat într-o performanță de succes.

“Arbitrajul nu a fost o meserie, a fost un hobby, a pornit ca un hobby și s-a transformat în performanță. Niciodată nu a fost meseria mea de bază. Ce aș fi făcut? Oricum ceva în sport 100%, mi-a plăcut sportul de mic, am avut în familie, avem tradiție de sport și tot timpul fotbalul era la noi în casă. Tot ceva în jurul fotbalului, copil de mingi, waterboy, ceva”, a explicat Avram, în cadrul emisiunii microBEAST de pe Pro TV.

Visul de a juca pentru marile echipe

Întrebat despre echipa pentru care i-ar fi plăcut să joace, Avram a menționat câteva dintre cele mai mari cluburi din fotbalul mondial și românesc.

„La Real Madrid, la Barcelona, aici în România la Progresul, ca să nu se interpreteze greșit. Ori la Steaua sau Dinamo, la echipele cele mai mari”, a mărturisit fostul arbitru.

Marius Avram și-a început cariera de “central” într-o familie cu tradiție în acest domeniu, tatăl său, Vasile Avram, a fost la rândul lui un arbitru renumit.

De-a lungul anilor, Marius a arbitrat numeroase meciuri din Liga 1 și competiții internaționale, înainte de a se retrage și a deveni analist sportiv.

În cadrul emisiunii microBEAST, Avram a oferit o perspectivă unică asupra carierei sale și a dilemelor pe care le-a întâmpinat de-a lungul drumului, dar și un strop de umor și nostalgie despre ce ar fi putut fi dacă ar fi urmat alte căi în sport.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme