Nesocotirea lui Lionel Messi față de Kylian Mbappe uluiește fostul său coechipier de la PSG

Cu câteva zile în urmă, Kylian Mbappe a afirmat că EURO este cea mai dificilă competiție, mult peste nivelul Cupei Mondiale.

Lionel Messi, fotbalistul care va juca pentru Real Madrid din sezonul următor, i-a contrazis pe Mbappe, argumentând că fotbalul european este mult mai tactic, având în vedere cunoașterea reciprocă a echipelor și calitatea individuală a jucătorilor.

Mbappe a afirmat că, în opinia sa, echipele din America de Sud, cu excepția Braziliei și Argentinei, nu se ridică la nivelul echipelor din Europa.

În replica dată fostului său coleg de echipă de la Paris Saint-Germain, Lionel Messi a subliniat faptul că Argentina, Brazilia și Uruguay au câștigat de mai multe ori Campionatul Mondial, motiv pentru care EURO 2024 nu poate fi considerat cea mai dificilă competiție la nivel național.

Lionel Messi a comentat că echipele din America de Sud precum Argentina, Brazilia (cinci ori câștigătoare a Campionatului Mondial) și Uruguay (de două ori câștigătoare a Campionatului Mondial) nu iau parte la EURO, ceea ce indică că EURO nu poate fi considerată cea mai dificilă competiție din cauza excluderii unor campioane mondiale.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme