Nelămurit de performanța unui jucător al echipei naționale: „Am avut așteptări mai mari”

România a fost eliminată de la EURO 2024, după ce a fost învinsă categoric în optimile competiției de Olanda, scor 0-3. La acest turneu final de Campionat European, mai mulți ”Tricolori” au atras atenția cluburilor importante din străinătate, după ce au avut prestații apreciabile în fața unor echipe naționale puternice precum Ucraina, Belgia sau Olanda.

Însă, de partea cealaltă, Victor Pițurcă (68 de ani), unul dintre cei mai importanți oameni din jurul echipei naționale din ultimul deceniu, a mărturisit că nu a fost pe deplin mulțumit de evoluția unui jucător din compartimentul ofensiv, de la care au existat așteptări foarte mari în ultimii ani.

Victor Pițurcă: ”Mă așteptam la mai mult de la Dennis Man”

Victor Pițurcă, fostul selecționer al naționalei României, a spus că se aștepta ca Dennis Man (25 de ani), atacantul lateral dreapta legitimat la Parma, să aibă un randament mai bun pentru prima reprezentativă la acest EURO, mai ales că-l consideră pe acesta unul dintre cei mai importanți jucători din actuala generație.

”Mă așteptam la mai mult de la Dennis Man. Cred că este unul dintre cei mai valoroși jucători ai acestei generații”, a spus Pițurcă, la emisiunea Liga Digi Sport.

Dennis Man a evoluat pentru naționala României în toate cele patru partide disputate la EURO 2024 și a fost titular în trei dintre aceste dueluri (cu Ucraina, scor 3-0 / cu Belgia, scor 0-2 și cu Olanda, scor 0-3). În meciul cu Slovacia, încheiat la egalitate, scor 1-1, Man fost introdus pe gazon în minutul 66.

La acest turneu final, atacantul lateral a reușit să ofere două assist-uri, ambele în meciul cu Ucraina, la golurile marcate de Nicolae Stanciu și Denis Drăguș.

Etichete: romania, victor piturca, dennis man, euro 2024

Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme