Năzdrăvan! Unde își va desfășura Louis Munteanu meciurile în următorul sezon?

Dupa achizitionarea lui David Kiki, Marius Ștefănescu și Daniel Popa, patronul echipei FCSB și-a exprimat dorința de a aduce și pe Louis Munteanu, atacantul care a jucat în ultimele două sezoane sub formă de împrumut de la Fiorentina la Farul Constanța.

Patronul a făcut o ofertă de transfer definitiv pentru atacantul crescut de Gică Hagi, în valoare de 1,5 milioane de euro, dar clubul italian Fiorentina a refuzat.

Motivul refuzului a fost dorința Toscanilor de a-l păstra pe Munteanu în echipă pentru sezonul 2024-2025 și de a-i prelungi contractul curent, conform declarațiilor lui Gigi Becali.

Louis Munteanu a înscris 12 goluri și a oferit cinci pase decisive în Superliga din sezonul recent încheiat, în cele 34 de apariții.

Fiorentina a plătit 1,7 milioane de euro pentru Munteanu când l-a cumpărat de la FC Viitorul în septembrie 2020. FCSB a oferit cu 200.000 de euro mai puțin în această vară, însă oferta a fost respinsă de italieni.

Munteanu a evoluat pentru echipa de tineret a Fiorentinei timp de două sezoane, fiind ulterior împrumutat la Farul Constanța pentru alte două sezoane, unde a avut prestații apreciate, marcând 10 goluri în primul sezon și 12 în cel de-al doilea.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme