Motivul pentru care Edi Iordănescu nu a semnat încă prelungirea contractului este considerat inacceptabil de către Florin Prunea.

Contractul lui Edi Iordănescu (46 de ani) cu Federația Română de Fotbal este valabil până la finalul EURO 2024.

Înainte de turneul final din Germania, s-a discutat mult despre prelungirea înțelegerii dintre selecționer și FRF, dar până acum nu s-a făcut un anunț oficial în acest sens.

Florin Prunea a anunțat că Edi Iordănescu e ca și plecat de la echipa națională: ”Eu asta știu că 95% Edi este plecat.”

Florin Prunea (55 de ani) a vorbit despre situația lui Edi Iordănescu, care încă nu a semnat prelungirea contractului. În ultima perioadă au existat mai multe zvonuri că selecționerul amână să ia o decizie în acest sens din cauza salariilor prea mici pe care persoanele din staff-ul său le încasează, iar acest lucru a fost confirmat și de Florin Prunea.

“Rămâne dacă i se satisfac condițiile. Atenție aici! Nu e vorba de Edi. Este vorba de staff-ul ei. Hai să să ne întoarcem puțin și să spunem adevărul. El alături de staff-ul lui și cu acești băieți au adus Federației 12 milioane de euro. Mi se pare inadmisibil că secunzii lui Iordănescu să fie plătiți de maniera în care sunt plătiți acum. O știm cu toții, dar nimeni nu a spus asta până acum. E o nemulțumire. De-asta nu a semnat. Mi-e greu să cred că se va rezolva. Eu din ce știu, e 95% plecat. El o singură dată a vorbit despre asta. A spus cineva apropiat că a vorbit cu familia. Eu asta știu că 95% Edi este plecat.”, a spus Florin Prunea în emisiunea Liga Digi Sport.

Conform unor surse, Edi Iordănescu vrea ca secunzii să aibă contract pe întreg anul cu Federația, și nu doar pentru fiecare acțiune a echipei naționale în parte, cum este acum, și salarii mai mari.

Edi Iordănescu a discutat în 2022 cu familia sa despre plecarea de la echipa națională. Duminică, 30 iunie, la emisiunea Digi Sport Matinal, Daniel Stanciu a prezentat niște informații care întăresc și mai mult ideea că Iordănescu nu va pune pixul pe un nou contract.

În aceste condiții, sunt șanse destul de mari ca Iordănescu să plece de la națională. Ce l-ar putea întoarce din drum ar putea fi o ofertă de nerefuzat din partea FRF sau, de ce nu, de o prestație istorică a elevilor săi cu Olanda, care l-ar face să nu poată renunța la.

Etichete: romania, edi iordanescu, florin prunea.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme