Motivul ezitării fiului lui Anghel Iordănescu de a-și prelungi contractul cu echipa națională.


Anghel Iordănescu / Foto: Captură Digi Sport


articol scris de Digi Sport
06.07.2024, 19:24

  • Media: Digi Sport Special, duminică, 19:00, DGS 1

  • Media: Fotbal European, duminică, 21:00, DGS 1

România a fost eliminată de la EURO 2024 din faza optimilor de finală, după ce a fost învinsă de Olanda, scor 0-3.

Deși au trecut câteva zile de când ”Tricolorii” au părăsit turneul final din Germania, Edi Iordănescu (46 de ani), selecționerul României, nu a spus încă dacă va continua pe banca primei reprezentative sau nu.

Pe fondul acestei incertitudini, Anghel Iordănescu (74 de ani), tatăl lui Edi, a încercat să explice de ce fiul său ezită să-și prelungească înțelegerea cu Federația Română de Fotbal.

Anghel Iordănescu: ”E greu pentru un copil de 14 ani să meargă la școală și să audă comentariile pe care le-a auzit Luca”

Anghel Iordănescu (74 de ani), fostul selecționer al naționalei României, a scos în evidență faptul că Luca, fiul lui Edi Iordănescu, a avut de suferit în ultimii ani din cauza comentariilor răutăcioase pe care le-a auzit în spațiul public la adresa tatălui său.

De asemenea, cel poreclit ”Tata Puiu” a subliniat că Edi a fost ținta mai multor critici din partea microbiștilor români înaintea EURO 2024, când majoritatea nu aveau încredere în echipa națională.

”Deja îmi puneți niște întrebări extrem de delicate. Dacă totuși m-ați întrebat, este greu pentru un copil de 14 ani să meargă la școală și să audă comentariile pe care le-a auzit Luca (n.r. fiul lui Edi Iordănescu).

Foarte multă lume care nu avea încredere nici în echipă, nici în selecționer, comentau și făceau afirmații care nu-și aveau acoperire. A trecut peste toate aceste lucruri. Suntem un popor care ne pricepem la fotbal și suntem foarte mulți selecționeri”

, a spus Anghel Iordănescu, la emisiunea Digi Sport Special.

VIDEO cu intervenția lui Anghel Iordănescu la emisiunea Digi Sport Special


Etichete:
romania
,
echipa nationala
,
edi iordanescu
,
anghel iordanescu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme