Meme Stoica a dat curs propunerii

Postul Orange Sport își va încheia activitatea la data de 30 iunie.

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, nu dorea să rămână “liber”, așa că s-a înțeles deja cu un nou post de televiziune.

Meme Stoica a convenit cu un nou post de televiziune deoarece Orange Sport se închide la sfârșitul lunii iunie. Astfel, Mihai Stoica va fi prezent ca invitat permanent la Prima Sport, conform anunțului postului.

Meme va începe chiar în timpul Campionatului European și va analiza ulterior meciuri din Superliga, Cupa României, Premier League și alte competiții difuzate de Prima.

Basarab Panduru, Silviu Tudor Samuilă și Dan Udrea se vor alătura și ei echipei Prima. Astfel, oficialul de la echipa bucureșteană va continua să lucreze cu aceștia.

În timpul turneului final, Meme Stoica va colabora și cu Pro TV, postul care transmite meciurile.

Prima Sport își pregătește echipa pentru Euro. După fostul internațional Basarab Panduru și jurnaliștii Silviu Tudor Samuilă și Dan Udrea, Mihai Stoica va face și el tranziția. Va fi prezent regulat în emisiunile difuzate de canalul Clever Media și va debuta analizând sportul la Campionatul European de fotbal din Germania, în emisiunea Euro Show.

Ulterior, va oferi comentarii pentru competițiile importante precum SuperLiga, Cupa României, Premier League și alte competiții de top difuzate de Prima Sport. Într-un sezon în care FCSB, campioană după 9 ani, va participa la preliminariile UEFA Champions League, Mihai Stoica va fi prezent în studioul Prima Sport de la sfârșitul lunii iunie.

În ultimii 3 ani, Mihai Stoica a fost analist la Orange Sport, iar în domeniul fotbalului, de-a lungul unei cariere de zeci de ani, a deținut funcția de președinte la Oțelul Galați, manager general la Unirea Urziceni și apoi la FCSB.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme