Meciul României cu Belgia la EURO 2024, transmis în direct de la ora 22:00, pe PRO TV și VOYO! Formația de început a echipei naționale româneşti.

Ne întâlnim cu naționala care se clasează pe locul trei în clasamentul FIFA, după campioana mondială Argentina și vicecampioana mondială Franța!

România – Belgia, ora 22:00, LIVE pe PRO TV și VOYO

 

Rezerve: H. Moldovan, Târnovanu – Rus, Nedelcearu, Alibec, Cicâldău, Pușcaș, I. Hagi, Olaru, Coman, Mogoș, Sorescu, Racovițan, Bîrligea, Șut

Rezerve: Kaminski, Sels, Bakayoko, Carrasco, Debast, De Cuyper, De Ketelaere, Mangala, Openda, Trossard, Vermeeren, Vranckx

UPDATE 20:35 ”Tricolorii” au ajuns la stadionul din Koln în urmă cu aproximativ zece minute. Din clipă în clipă ar trebui să apară anunțul UEFA cu privire la echipele oficiale de start.

UPDATE 20:15: ”O seară importantă pentru toată România! Succes, băieți! Doamne ajută!”, este mesajul pe care Adrian Mutu, golgheterul all-time al echipei naționale (la egalitate cu Gică Hagi), l-a postat cu două ore înainte de startul partidei de la Koln.

Belgienii au și alte staruri aflate în vârf de formă, printre care și Leandro Trossard (29 de ani). Colegul Marcu Czentye l-a analizat pe jucătorul de la Arsenal într-un amplu material care poate fi citit mai jos.

UPDATE 12:40 Nagelsmann 2.0! Domenico Tedesco, selecționerul Belgiei, are o poveste atipică și un drum rar întâlnit în fotbalul profesionist. A mers de tânăr pe calea antrenoratului, a fost asemănat în multe privințe cu Julian Nagelsmann, iar acum, la o vârstă la care multe vedete se află pe teren, i s-a oferit misiunea schimbului de generații al “Dracilor Roșii”.

UPDATE 12:05: Se așteaptă o asistență impresionantă pe stadionul din Koln! ”Tricolorii” au fost încurajați de peste 35.000 de suporteri pe Allianz Arena din Munchen, la meciul cu Ucraina, și sunt toate șansele ca suporterii români să fie în ”superioritate numerică” și de această dată. Aproximativ 14.000 de suporteri belgieni sunt așteptați pe stadionul de 43.000 de locuri al lui FC Koln, potrivit reporterului PRO TV Constantin Toma.

UPDATE 11:30: Belgia are un lot de șapte ori mai valoros decât cel al României! Potrivit site-urilor de specialitate, selecționata lui Domenico Tedesco este cotată la 584 de milioane de euro, mult peste lotul condus de Edward Iordănescu, evaluată la 92 de milioane de euro.

În urmă cu mai bine de 20 de ani, la naționala Belgiei erau convocați jucători care evoluau în Liga 1 din România! Printre ei se numără Emmanuel ”Manu” Godfroid, Philippe Leonard sau Rubenilson.

UPDATE 10:30: Meciul de la Koln va fi arbitrat de ”polonezul care le zâmbește des belgienilor”. Aceasta este descrierea făcută de publicația La Derniere Heure pentru Szymon Marciniak, care a fost la centru în finala Campionatului Mondial din Qatar, dintre Argentina și Franța, dar și în finala UEFA Champions League din 2022, dintre Manchester City și Inter Milano.

UPDATE 9:15: ZI DE MECI! După victoria răsunătoare cu Ucraina (3-0), România întâlnește astăzi, la Koln, cea mai bine cotată echipă din Grupa E. Belgia a debutat cu stângul la EURO 2024, scor 0-1 cu Slovacia, și este obligată să obțină cel puțin un rezultat de egalitate pentru a rămâne în calculele calificării.
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme