Meci crucial în Liga a treia! Pro Sport Vârfu Câmpului – ACS USV Iași 1-2 (1-0), în prima etapă a barajului pentru promovare!

ACS USV Iași, echipa de fotbal a Universității de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași, a câștigat duminică manșa-tur a barajului de promovare în Liga a III-a. Campioana Ligii a IV-a a județului Iași a învins cu scorul de 2-1 (0-1), în deplasare, pe ACS Pro Sport Vârfu Câmpului, campioana județului Botoșani, marcând prin Sergiu Matei la ultima fază a jocului golul victoriei după ce gazdele deschiseseră scorul în secunda 51!

Campioana județului Botoșani a deschis scorul încă din minutul 1, prin C. Matei, care a reluat în plasă singur la 6 metri după o centrare de pe stânga, a lovit bara în minutul 6 prin același C. Matei (cap de la 9 metri în transversală), iar ACS USV Iași a răspuns prin Marin, care a șutat în minutul 9 din colțul careului, dar a fost respins de portarul advers cu piciorul! Pălimaru ar fi putut crește diferența în minutul 36 pentru Vârfu Câmpului, dar lovitura sa cu capul a trecut puțin pe lângă poartă! În minutele de prelungire, Izmană l-a găsit excelent pe Marin în careu, iar atacantul a trimis plasat, pe jos, fără preluare, însă mingea a ocolit ținta, iar ultima ocazie înainte de pauză a aparținut lui Pălimaru!

Marin a decis să șuteze după o oră de joc.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme