Marica despre performanța extraordinară a unei naționale de la EURO: “Jucătorul vedetă a oferit 13 pase decisiv într-o singură partidă!”

Concluziile întâlnirii au fost trase în cadrul emisiunii Studio EURO 2024, la Pro TV, iar Ciprian Marica a fost categoric când a venit vorba de scoțieni, pe care i-a simțit slabi și crede că nu au mari șanse la acest turneu final.

Fostul atacant al naționalei României a simțit din primele minute că Scoția nu va fi o echipă care să pună probleme, dar a analizat naționala și din perspectiva celor întâmplate în preliminariile EURO.

Ciprian Marica a dat ca exemplu faptul că golgheterul din calificări a fost McTominay, un mijlocaș, dar care în duelul cu nemții a reușit doar 13 pase care și-au atins destinația. De partea cealaltă, a făcut o paralelă cu Kross, care a terminat întâlnirea cu peste 100 de pase exacte, 101 mai precis.

“Istoria e netă în favoarea nemților. I-au bătut nemții mai peste tot pe unde i-a prins, e greu de crezut că pot face vreo performanță la acest EURO scoțienii. La scoțieni a fost golgheter, în preliminarii, McTominay, care e mijlocaș. L-am văzut și azi pe McTominay, dar și pe Kross. I-am analizat statistic, e greu de făcut o comparație între ei doi, 13 pase reușite pentru mijlocașul Scoției, 101 pentru Kross.

Kross e într-o formă… ne pare rău că se lasă! E păcat că se retrage un astfel de jucător. Kross e un jucător care are elementarul. Anume, când primești posesia ca mijlocaș, te uiți în față, să trimiți în față. Apoi, dacă ești blocat, te uiți în lateral. Dacă și în lateral e închis, pasezi în spate”, a spus Ciprian Marica în emisiunea Studio EURO 2024.

Germania, spectacol cu Scoția la debutul la EURO

Nemții au făcut un meci perfect și nu le-au lăsat scoțienilor prea multe oportunități de a marca. De altfel, învinșii au punctat cumva întâmplător, după o lovitură liberă, când Antonio Rudiger a înscris în propria poartă.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme