Mai mult de 40 de autoturisme sportive în inima Bucureștiului – săptămâna viitoare la Cursa Premium Sofia – Saint Vlas și Parada Pilotilor

Peste 40 de mașini sport și de colecție vor putea fi admirate duminică, în intervalul 11,00 – 14,30, în parcarea din fața Ateneului Român.

“Din Varna (Bulgaria) se vine în București, vineri, de la 19,00. Sâmbătă se va merge pe circuitul MotorPark România, urmând a reveni, în aceeași zi, în Capitală. O expoziție cu mașini precum Ferrari 296 GTB, Lamborghini Huracan EVO, Porsche 992 GT3 RS și Turbo S, AUDI R8, Rolls Royce Dawn Cabrio, Corvette Z06 și multe altele, la care intrarea este gratuită, va putea fi admirată în parcarea din fața Ateneului Român. Mașinile vor pleca spre Sibiu, duminică, la ora 14,30. Luni se va merge pe Transfăgărășan, după care vom ajunge la Castelul Cantacuzino. Apoi vom parcurge Transbucegi și ne vom întoarce la Sibiu”, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, unul dintre directorii organizatori, Raoul Popescu.

Potrivit acestuia, printre șoferi vor fi prezente și personalități de renume, printre altele urmând a fi prezentă vedeta bulgară Maria.

El a precizat că evenimentul, o paradă dedicată împătimiților de automobilism din România, reluat în prezent, într-o ediție extinsă, după Ace Parade din 2014, va include surprize speciale și multă distracție pentru vizitatori.

“Noi, Ace Parade, ne întoarcem, după 10 ani în România. Primul eveniment de acest tip a fost organizat în 2014, după 10 ani, alături de competitorii noștri din Bulgaria, Premium Rally Sofia, care organizează acțiuni similare, ne-am unit forțele să creăm un eveniment de excepție în care aducem mașini din Europa și din afara continentului”, a mai spus Raoul Popescu.

În 2014, în cadrul Ace Parade, caravana a plecat din București spre Rânca, pe Transfăgărășan, ajungând apoi la Cluj-Napoca, Miercurea-Ciuc, Bușteni, punctul final al expediției fiind Speed Park Bacău. La eveniment au participat 23 de echipe, formate din una sau două persoane, care au condus modele precum Ferrari 599 GTB, Nissan Gtr R34 Nismo, Ford Mustang Cobra GT500, Ferrari 458 Challenge, Chevrolet Camaro Z28 SS, Jaguar XJ LWB sau Porsche 911 GTS.

AGERPRES este partener media al evenimentului. AGERPRES/(AS – autor: Daniel Popescu, editor: Mihai Simionescu, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme