Mai întârzie? Ai familiei i s-a solicitat lui Edi Iordănescu să părăsească echipa națională înainte de debutul EURO

Imaginea arată meciul dintre Slovacia și România la Campionatul European UEFA din 2024, Grupa E, desfășurat la Frankfurt Arena, Frankfurt am Main, Germania, pe 26 iunie 2024. Fotografia îi înfățișează pe jucătorii din cele două echipe în timpul meciului.

Edi Iordănescu (46 de ani) este antrenorul echipei naționale de fotbal a României și a avut contract până la finalul EURO 2024. Există discuții anterioare legate de prelungirea contractului său, dar încă nu s-a anunțat oficial nimic. Există speculații că Iordănescu ar putea să nu-și mai prelungească contractul cu echipa națională, având în vedere discuțiile avute cu familia sa în 2022.

Daniel Stanciu a dezvăluit informații care sugerează că există șanse ca Iordănescu să nu rămână pe banca echipei naționale, în ciuda succesului său la EURO 2024. Performanțele echipei sub conducerea sa au fluctuat, dar a reușit să califice România la EURO după o perioadă îndelungată de absență. În ciuda unor rezultate dezamăgitoare, Iordănescu a reușit să obțină susținerea jucătorilor și a calificat echipa pe primul loc în grupa preliminară a campionatului european.

Iordănescu a avut 27 de meciuri cu echipa României, obținând 10 victorii, 10 remize și 7 înfrângeri. Decizia sa privind continuarea sau nu a mandatului său pe banca naționalei va fi luată după EURO 2024, iar aceasta poate fi influențată de oferte sau de rezultatele echipei la acea competiție.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme