Louis Munteanu, semn către FCSB? Ce hotărâre neașteptată a luat Fiorentina

Louis Munteanu pare să fie tot mai aproape de un transfer la campioana României, după ce Fiorentina l-a “scos din schemă”, în urma transferului lui Moise Kean de la Juventus.

Moise Kean la Fiorentina

Gigi Becali, patronul FCSB, a fost interesat de ceva timp de Munteanu și a trimis o ofertă clubului italian, însă până acum nu s-a ajuns la un acord.

Transferul lui Moise Kean la Fiorentina, evaluat la 13 milioane de euro plus bonusuri care pot ajunge până la 5 milioane de euro, a facilitat posibilitatea ca Louis Munteanu să fie disponibil pentru transfer.

Kean, în vârstă de 24 de ani, se va alătura Fiorentinei cu un contract pe patru ani, ceea ce a deschis calea pentru ca Munteanu să fie lăsat să plece, scriu italienii de la FootItalia.

Louis Munteanu, perfect pentru Superliga României

Louis Munteanu, cotat la 1,8 milioane de euro conform site-urilor de specialitate, a fost ținta interesului FCSB, iar această mutare ar putea fi în sfârșit realizată.

În septembrie 2020, când l-a cumpărat de la FC Viitorul, Fiorentina a plătit 1,7 milioane de euro pentru Louis Munteanu. FCSB a anunțat în această vară că a oferit cu 200.000 de euro mai puțin, însă răspunsul italienilor a fost negativ.

Munteanu a stat la echipa de tineret a Fiorentinei două sezoane, iar ulterior a fost împrumutat pentru alte două sezoane la Farul Constanța, unde a avut evoluții apreciate. A marcat 10 goluri în prima stagiune și 12 în a doua.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme