Locul unde Toni Kroos își va face noi planuri de viitor

Mijlocaşul Toni Kroos (34 de ani) și-a încheiat, vineri, fabuloasa carieră acasă, în Germania, cu o înfrângere în faţa Spaniei, în sferturile de finală ale Euro 2024. Dar mijlocaşul nu va rămâne pentru mult timp în ţara sa natală.

Vorbind la podcastul Lanz & Precht al ZDF, fostul jucător al lui Real Madrid a explicat că va rămâne în Spania, unde locuieşte de zece ani.

Campionul mondial din 2014 regretă unele dintre efectele imigraţiei masive în ţara sa, lăudând în același timp beneficiile acesteia. “Germania nu mai este ţara care era acum 10 ani, când am plecat”, a spus el.

“Toni Kroos a explicat de ce nu se întoarce în Germania. “Indiferent că vorbim de 2006 sau astăzi, mulți oameni au fost primiți cu brațele deschise. Cred că asta este senzațional. Chiar cred că este minunat, dar cred că a scăpat prea mult de sub control. Cred că nu am reușit să valorificăm această abordare sau idee fundamental foarte pozitivă, pe care o susțin în proporție de o mie la sută, deoarece cred că este senzațional că oamenii vin la noi din afară și sunt fericiți.” Dar fostul jucător de la Bayern Munchen (2007-2014) a continuat: “Cred că pur și simplu am subestimat această idee și, în cele din urmă, a fost pur și simplu necontrolată. Și este clar că, atunci când vin mulți oameni, există întotdeauna un procent, la fel ca printre germani, care nu ne fac bine și nu-și fac bine. La fel se întâmplă și cu mulți dintre oamenii care vin; dacă nu poți face distincția între cei care nu ne fac niciun bine, atunci totul devine dificil în cele din urmă. Și, bineînțeles, atitudinea germanilor va fi întotdeauna mai divizată în această privință, chiar dacă ideea de bază a venirii oamenilor, de care, evident, avem și noi nevoie, prezența lor aici, este uimitoare și bună”.

“Toni Kroos și exemplul despre Spania. El își încheie argumentația cu un exemplu. “Dacă m-ar întreba cineva dacă aș prefera să-mi las fiica să iasă în oraș la ora 23:00 în Spania sau într-un mare oraș german, aș spune Spania. Probabil că nu ar avea atâtea probleme. Asta nu înseamnă că nu există probleme și în Spania”.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme