Laszlo Diosezgi a vorbit in public după ce FCSB l-a achiziționat pe Marius Ștefănescu

FCSB a câștigat titlul în sezonul 2023/24 și va juca în tururile preliminare ale UEFA Champions League la începutul următoarei stagiuni. Pentru a se pregăti pentru acestă competiție, echipa condusă de Elias Charalambous a făcut câteva transferuri importante.

Printre noile achiziții se numără David Kiki și Daniel Popa. De asemenea, campioana a confirmat transferul lui Marius Ștefănescu de la Sepsi OSK, în ciuda opoziției patronului Laszlo Diosezgi, care a declarat că nu ar fi vrut să îl lase pe jucător să meargă la un alt club din SuperLiga.

Laszlo Diosezgi a explicat că a fost convins de antrenorul Bernd Storck să permită plecarea lui Ștefănescu, care și-a exprimat dorința de a evolua la FCSB. Patronul a mărturisit că jucătorul a fost hotărât să își urmeze visul, chiar dacă asta însemna să părăsească echipa lui de bază.

În ceea ce privește perioada de transferuri, FCSB a făcut și alte mutări, întărindu-și lotul pentru viitoarele competiții. Lista completă a veniturilor și plecărilor poate fi consultată mai sus.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme