La 5 ani distanță, Liverpool spune adio unui portar! “Mulțumim din toată inima!”

Această schimbare a adus cu sine o serie de modificări în lotul de jucători. În data de 7 iulie, Liverpool a anunțat oficial despărțirea de portarul Adrian, care a petrecut cinci sezoane pe “Anfield”.

Adrian a ajuns la Liverpool în vara anului 2019, adus liber de contract de la West Ham. De-a lungul celor cinci ani, portarul spaniol a avut un rol important în echipă, chiar dacă în sezonul trecut nu a evoluat în nicio partidă, fiind rezerva lui Alisson.

Contribuția sa a fost apreciată de club, care i-a dedicat un mesaj special la despărțire. “Adrian pleacă de la Liverpool în această vară după ce a avut o contribuție valoroasă la succesele clubului în cei cinci ani petrecuți pe Anfield. O figură populară în rândul coechipierilor și al personalului deopotrivă, Adrian pleacă de la ‘Reds’ cu cele mai bune urări din partea tuturor celor de la club. Mulțumim pentru tot, Adrian”, a fost mesajul transmis de club, în comunicatul oficial.

Adrian a avut și momente de glorie în perioada sa la Liverpool, spre exemplu, în 2019, când a avut o prestație eroică în loviturile de departajare împotriva celor de la Chelsea în Supercupa UEFA, ținută în Istanbul.

După ce a decis să nu-și prelungească contractul cu Liverpool, Adrian este așteptat să se alăture fostului său club, Real Betis, în această perioadă de mercato, scrie publicația New York Times. Valoarea de piață a lui Adrian este estimată la 600.000 de euro, conform site-urilor de specialitate.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme