Judecata asupra ratarii transferului lui Florinel Coman: “Cerești mila?”

Ionel Dănciulescu, fost internațional, a criticat atitudinea clubului din Qatar. Reprezentanții Al-Duhail au venit la București pentru a discuta transferul lui Coman, dar au încercat să evite plata clauzei de reziliere de 5 milioane de euro. Gigi Becali a propus alternative care nu au fost acceptate de clubul qatarez. În final, Al-Duhail a optat pentru transferul lui Luis Alberto de la Lazio.

„Eu nu înțeleg tam-tam-ul făcut de cei din Qatar. Bă, dacă vrei să iei un jucător care are clauză, nu-l iei? Te mai milogești la un milion de euro? Plătește clauza și îl iei. Nu au fost serioși. Nu au tratat ca un club serios”, a declarat Ionel Dănciulescu.

Deși transferul lui Coman la Al-Duhail a căzut, acesta are șansa de a impresiona la EURO 2024. În cazul unor evoluții bune, ar putea atrage atenția altor cluburi din Europa. Naționala României, pregătită de Edi Iordănescu, va debuta la turneul final pe 17 iunie împotriva Ucrainei, pe Allianz Arena din Munchen.

Denis Drăguș, coechipierul lui Coman la națională, a vorbit despre personalitatea și atitudinea winger-ului pe teren. „Florinel Coman e un tip relaxat, glumeț, dar când e vorba de meci, fiecare secundă înseamnă numai implicare, concentrare, e efectiv alt om parcă. Total serios!”, a declarat Denis Drăguș.

Programul României la EURO 2024 este următorul:
– 17 iunie, ora 16:00: România – Ucraina, Munchen
– 22 iunie, ora 22:00: Belgia – România, Koln
– 26 iunie, ora 19:00: Slovacia – România, Frankfurt

Lotul României pentru EURO 2024 include jucători precum Florin Niță, Nicolae Stanciu, Denis Drăguș, George Pușcaș și alții. Acest turneu va fi transmis în exclusivitate de PRO TV, PRO ARENA și VOYO, iar pe site-ul SPORT.RO vor putea fi revăzute cele mai importante faze ale competiției. Ah, și nu uitați să vă bucurați de meciuri!


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme