Jucătorul naționalei României impresionează pe Kevin de Bruyne: “A fost excelent, periculos”

România a pierdut meciul cu Belgia de la Koln, scor 0-2, și își va juca șansa pentru calificarea în optimi miercuri, de la ora 19:00, în meciul cu Slovacia de la Frankfurt. Înainte de ultima etapă, toate cele trei echipe din Grupa E au câte trei puncte, astfel că orice scenariu este posibil.

Kevin de Bruyne (32 de ani) a fost desemnat ”omul meciului” după partida de la Koln, în care a reușit să marcheze și a bifat și alte ocazii periculoase. În plus, mijlocașul lui Manchester City bifase și un assist pentru golul marcat de Romelu Lukaku, anulat însă pentru ofsaid.

După meci, căpitanul naționalei Belgiei a trecut pe la zona mixtă și a fost întrebat de reporteri despre cel mai periculos fotbalist din naționala României. De Bruyne n-a stat pe gânduri și l-a ”nominalizat” pe Denis Drăguș.

“Atacantul (n.r. – Denis Drăguș) a fost foarte bun, periculos, dar cred că noi am jucat bine şi că ne-am făcut treaba!”, a spus Kevin de Bruyne, potrivit iamsport.ro.

Clasament Grupa E, după două etape:
1. România – 3p (3-2g)
2. Belgia – 3p (2-1g)
3. Slovacia – 3p (2-2g)
4. Ucraina – 3p (2-4g)

* Criteriile de departajare sunt, în ordine, rezultatele directe (între două echipe) sau mini-clasamentul (între trei echipe) și golaverajul.
* Se califică în optimi primele două clasate și, eventual, a treia clasată: câștigătoarea Grupei E vs. locul 3 din Grupa A/B/C/D, locul 2 din Grupa E vs. locul 2 din Grupa D, locul 3 din grupa E vs. locul 1 din Grupa B/C

Campionatul European din Germania 2024 se dispută în perioada 14 iunie – 14 iulie și este transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme