Jucătoarea ucraineană refuză să ia în considerare oferta de la Manchester City: “Nu există posibilitate! Nu înțeleg de ce m-aș duce acolo”

La primul sezon în Spania, după ce a fost cumpărat de la SK Dnipro-1 pentru 7,7 milioane de euro, Dovbyk a fost o adevărată mașinărie de goluri la Girona – 25 de reușite în 36 de etape. Atacantul din Ucraina a câștigat titlul de golgheter în LaLiga, depășind nume precum Alexander Sorloth (23), Robert Lewandowski (19) sau Jude Bellingham.

Artem Dovbyk, adversarul României la EURO 2024 în meciul programat luni, la Munchen, ar fi ajuns pe lista lui Manchester City. Conform presei din Anglia, campioana din Premier League l-ar considera pe vârful din Ucraina un posibil înlocuitor al lui Erling Haaland.

Totuși, Dovbyk exclude posibilitatea de a semna cu Manchester City. Într-un interviu acordat în cantonamentul naționalei Ucrainei, atacantul a transmis că nu ar vrea să meargă la o formație unde atacantul numărul 1 ar fi altcineva.

“Nu am decis încă unde voi juca, nu este nimic clar. Este abia începutul, fereastra de mercato abia s-a deschis. Dacă aș putea merge la Manchester City? Este o echipă care are deja planul făcut pentru mai mulți ani, îl are pe Haaland, deci nu văd de ce aș merge acolo. Chiar dacă ar veni vreo ofertă, nu există nicio șansă”, a spus Artem Dovbyk, potrivit sport.ua.

Prestațiile sale i-au atras atenția lui Diego Simeone, care vrea să-l transfere la Atletico Madrid. Șefii de pe Estadio Metropolitano au început deja negocierile cu formația catalană în vederea unui transfer.

În contractul lui Dovbyk există o clauză de reziliere în valoare de 40 de milioane de euro, pe care fosta campioană a Spaniei trebuie s-o plătească dacă vrea să-l transfere pe atacantul ucrainean.

Atletico i-a pregătit și un contract lui Dovbyk, până în 2029, anunță jurnalistul Nicolo Schira pe pagina sa de Twitter.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme