“Jucați scoțieni!” Fanii din Scoția sunt impresionați de performanța lui Ianis Hagi de la EURO 2024 și îi cer o singură favoare

Fotbalistul a primit o lovitură de pedeapsă în prima repriză, după ce a fost faultat la marginea careului. Răzvan Marin a transformat penalty-ul, restabilind egalitatea (24′), după ce Duda deschisese scorul în minutul 24.

EURO 2024 este transmis la Pro TV, Pro Arena și pe VOYO! România a terminat pe primul loc în Grupa E și va juca împotriva Olandei în optimile de finală ale turneului din Germania.

Scoțienii au reacționat puternic la evoluția lui Ianis Hagi din România – Slovacia – ei îl doresc înapoi la Rangers: “Fanii lui Rangers imploră revenirea starului uitat, în timp ce acesta îi trimite un mesaj lui Philippe Clement, marcând un penalty crucial la EURO”, a titrat The Scottish Sun.

“Ia-l înapoi pe Hagi! Îl vrem și avem nevoie de prințul român”, “Ianis Hagi cu siguranță și-a câștigat locul în lotul lui Rangers”, “Hagi a fost absolut impresionant în prima repriză”, sunt mesajele fanilor lui Rangers, conform sursei citate anterior.

Ianis Hagi a jucat de trei ori până acum la EURO 2024. A fost titular doar împotriva Slovaciei, fiind înlocuit în minutul 66. A intrat ca rezervă 28 de minute împotriva Ucrainei (3-0) și 22 de minute împotriva Belgiei (0-2).

Lotul României pentru EURO 2024 include portari precum Horațiu Moldovan, Florin Niță și Ștefan Târnovanu, fundași precum Nicușor Bancu, Andrei Burcă și alți jucători de mijloc și atacanți.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme