Joshua Kimmich a hotărât ce va fi în viitor: “Totul este limpede”

Cotat la 50 de milioane de euro de site-urile de specialitate, Joshua Kimmich (29 de ani) a semnat cu echipa de pe ”Allianz Arena” în iulie 2015, după ce bavarezii au plătit 8,5 milioane de euro pe serviciile sale de la VfB Stuttgart.

Cu înțelegerea contractuală care-i expiră la finele următoarei stagiuni, Joshua Kimmich a atras atenția mai multor cluburi din Europa, dar chiar și așa, fotbalistul e departe de o mutare după Campionatul European din 2024, care se vede la Pro TV, Pro Arena și VOYO.

Neamțul a evidențiat că situația este clară și că va rămâne la Munchen până cel puțin până i se termină contractul, iar în clipa de față tot ce vrea e să se concentreze pe EURO 2024, organizat în țara sa natală.

”Situația este absolut clară. Am contract cu FC Bayern până în 2025, așa că nu mă activez de pe acum. Focusul meu e pe Campionatul European și după mai vedem”, a spus Joshua Kimmich, citat de jurnalistul sportiv Fabrizio Romano pe rețelele sociale.

Kimmich a bifat la FC Bayern Munchen 390 de apariții, a reușit să-și treacă numele pe tabela de marcaj de 42 de ori, dar și să paseze decisiv în 104 situații diferite, în peste 31 de mii de minute petrecute în echipamentul bavarezilor.

Cifrele lui Kimmich:
– RB Leipzig: 55 meciuri, 3 goluri, 4 assist-uri
– Stuttgart U17: 37 meciuri, 5 goluri, 7 assist-uri
– Stuttgart: 21 meciuri, 3 goluri, 5 assist-uri
– Leipzig U19: 1 meci, 1 gol, 0 assist-uri
– Leipzig II: 1 meci, 0 goluri, 0 assist-uri

*Cifre obținute de pe site-ul de specialitate Transfermarkt.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme