Invinuit pentru comportament indecent, Jude Bellingham raspunde dupa confruntarea cu Slovacia”

Anglia, condusă din minutul 25, după golul lui Ivan Schranz, a trimis in-extremis meciul în prelungiri, după reușita de generic a lui Jude Bellingham, din minutul 90+5. Starul de la Real Madrid a reluat acrobatic o minge primită de la Marc Guehi.

După meci, pe rețelele sociale a circulat un clip de câteva secunde în care Jude Bellingham sărbătorește golul. În timp ce se îndrepta către propria jumătate de teren pentru reluarea jocului, mijlocașul englez a fost surprins în timp ce făcea un gest obscen.

Bellingham a fost acuzat că gestul său a fost îndreptat spre banca Slovaciei, însă mijlocașul a negat imediat prin intermediul unei postări pe platforma X.

“A fost o glumă internă, un gest făcut pentru niște prieteni apropiați care au fost la meci. Pentru Slovacia doar respect pentru felul în care a jucat azi”, a scris Bellingham.

Starul lui Real Madrid, Jude Bellingham, a ajuns astfel la patru goluri marcate în cariera sa la turneele finale.

Bellingham a marcat un gol la Cupa Mondială din 2022 și, până în acest moment, două goluri la EURO 2024. Așadar, Bellingham le-a egalat recordurile unor fotbaliști de legendă precum Paul Scholes, David Beckham sau Frank Lampard.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme