Investigația demarată de UEFA după ce mai mulți agenți de poliție au intrat pe stadion pentru a privi meciul România – Slovacia”

Polițiștii germani au făcut un obicei de a intra pe stadione în timpul meciurilor pentru a urmări partidele de la Campionatul European. Potrivit informațiilor livrate de BILD, oficialii UEFA au observat acest lucru, iar marți a fost trimisă o echipă de verificare.

Într-un e-mail intern, Direcția Operațiuni/Trafic a transmis un avertisment personalului chiar înaintea meciul Olanda – Austria (25 iunie): “Secția de operațiuni stadion cere ca agenții să se deplaseze pe acoperișul Stadionului Olimpic și pe porțile din zona porții Maratonului doar în caz de necesitate de serviciu.”

De asemenea, mai multe vehicule de serviciu au fost parcate în această zonă, fără ca șoferii să rămână în mașini – un risc de securitate! Lucru pentru care ofițerii au fost mustrați prin email de către “ofițerul de legătură al pompierilor.”

În ciuda tuturor avertismentelor, la porțile stadionului din Frankfurt, la meciul dintre România și Slovacia, s-au adunat agenți în uniformă, precum și polițiști în civil.

Polițiști trimiși să verifice alți polițiști

Rămas fără opțiuni, șeful operațiunilor a trimis o echipă de polițiști pentru a-i verifica pe colegii prezenți acolo și misiunile lor de serviciu. Dar, surpriză, nu aveau nicio misiune.

Potrivit agenților implicați în operațiunea de verificare, polițiștii prinși au refuzat vehement să-și spună numele și numărul de serviciu. La scurt timp după aceea, la cerere, au părăsit zona.

Conducerea poliției a confirmat razia pe turnuri, dar nu a dorit să dezvăluie și rezultatul. “Nu se va face o statistică în acest sens”, a spus o purtătoare de cuvânt, pentru sursa citată mai sus.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme