Instrucțiuni clare de la Giovanni Becali pentru Iordănescu. “Dacă este așa de naționalist și atașat de acest echipament”

Subiectul de actualitate în fotbalul românesc este situația selecționerului echipei naționale de fotbal a României. Semnează Edi Iordănescu un nou contract sau nu?

Situația este discutată pe larg, iar opiniile sunt împărțite în ceea ce privește viitorul antrenorului. Principalul motiv al acestei incertitudini este considerat a fi aspectul financiar, atât în ceea ce-l privește pe el, cât și pe secunzii săi, care primesc salarii foarte mici, în jur de 2.000 de euro în medie.

Giovanni Becali îi transmite lui Edi Iordănescu să ia rapid o decizie și să semneze un nou contract cu FRF, subliniind patriotismul acestuia. Agentul a menționat că, având în vedere realizările anterioare ale lui Iordănescu, ar putea primi oferte importante, dar ar trebui să rămână la conducerea echipei naționale măcar încă doi ani.

Este important ca antrenorul să își rezolve rapid situația financiară cu FRF, mai ales că, conform lui Giovanni Becali, a adus maximum posibil de la această generație de jucători. Acesta recunoaște valorile din echipă, dar consideră că unele dintre ele ar trebui să treacă la următorul nivel.

Etichete: edi iordanescu, selectioner romania, giovanni becali

Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News. Noua aplicație Digi Sport poate fi descărcată din App Store și Google Play.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme