Insecte mici invadatori in tabara de antrenament a Germaniei! Sesiunile de pregatire ale germanilor, perturbate de atacul tantarilor.

Germanii au fost una dintre primele echipe care și-au garantat locul în optimile de finală ale Campionatului European după ce au trecut prin faza grupelor neînvinși și au impresionat împotriva Scoției și Ungariei.

În cantonament lucrurile nu stau prea bine pentru nemți. Potrivit Dailymail, ţânţarii care s-au înmulţit incontrolabil din cauza inundaţiilor anterioare din Germania au coborât în tabăra Adidas folosită de Nagelsmann şi echipa sa.

Nemţii nu se pot antrena din cauza ţânţarilor

Locaţia Adidas „Home Ground” este amplasată într-o pădure și oferă toate facilităţile de lux necesare pentru a menţine în formă sportivi de top, inclusiv o piscină în aer liber și zone de relaxare premium.

Cu toate acestea, încercările de a uni echipa prin activităţi făcute în jurul piscinei și în alte părţi ale bazei continuă să fie perturbate de ţânţari, care îi atacă neîncetat pe fotbaliştii lui Nagelsmann.

“Avem invazie de ţânţari. Când vrem să ieşim, trebuie să ne asigurăm că bate puţin vânt, ca să nu fie atât de mulți ţânţari. Dacă nu, trebuie să mergem la birou”, a dezvăluit antrenorul german.

Germania va evolua în optimile de finală ale Campionatului European, peste 5 zile, la Dortmund, în compania Elveției.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme