“Încetați transferurile la FCSB! Nu mai sunt necesare” – Schimbați cursul transferurilor la FCSB!

Echipa roș-albastră va juca în primul tur preliminar al Ligii Campionilor UEFA. Echipa condusă de Elias Charalambous se va confrunta cu Virtus, o echipă din San Marino, marți, 9 iulie, de la ora 22:00.

Până în prezent, FCSB l-a adus pe Marius Ștefănescu (1,3 milioane de euro de la Sepsi OSK), Daniel Popa (300.000 de euro de la “U” Cluj) și pe David Kiki (liber de contract de la Farul Constanța).

Florinel Coman va părăsi echipa roș-albastră, dar chiar și așa, Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a declarat că sunt acoperiți pe toate pozițiile și nu vor mai avea nevoie de alte transferuri.

În plus de transferurile efectuate, FCSB se va bucura și de jucătorii care s-au întors din împrumut: Alexandru Musi, Malcom Edjouma, Ovidiu Perianu, Victor Stancovici și Matei Tănasă.

“Îți dai seama că Fabrizio Romano scrie asta că așa e. Nu am cum să-l contrazic, nu sunt penibil. Practic, Coman pleacă de la FCSB? Da, da! Ce punem în locul lui? Suntem acoperiți, a venit Ștefănescu, poate să joace orice. Este un fotbalist de excepție, mă bucur foarte mult că am insistat, de regulă mă feresc să vorbesc după antrenamente sau meciuri de pregătire dar aici pot să zic că e unul dintre cele mai bune transferuri făcute!”, a spus Mihai Stoica, conform aceleași surse.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme