Incertitudini pentru Didier Deschamps! Franța riscă absența a doi jucători cheie în meciul din optimile Euro 2024.

Francezii au nevoie de o victorie mare pentru a se asigura că vor termina pe primul loc în grupă, dar meciul se anunță mai dificil decât părea la început, fiind necesară abordarea cu precauție.

Didier Deschamps va trebui să facă alegeri foarte atente pentru echipa de start, deoarece riscă să piardă doi jucători pentru optimile de finală.

Atât Kylian Mbappe, cât și Ousmane Dembele au primit cartonașe galbene în meciul cu Austria din prima etapă a Campionatului European (1-0) și ar putea fi suspendați în cazul unor noi penalizări în meciul cu Polonia de marți (ora 19:00).

Campionatul European din Germania 2024 se va desfășura în perioada 14 iunie – 14 iulie și va fi transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante momente vor putea fi urmărite și pe site-ul SPORT.RO.

Statistica îmbucurătoare! Ce șanse are România de a se califica în optimi?

În urma meciurilor din faza a doua a grupelor, analiștii de la Opta au realizat un clasament actualizat al șanselor de calificare în optimile de finală, iar în grupa E, România este considerată favorită, urmată de Belgia, Slovacia și Ucraina.

De asemenea, tricolorii au șanse destul de mari de a ajunge în sferturile de finală, depășind echipe precum Croația, Danemarca, Ungaria sau Turcia. Mai multe detalii pot fi găsite pe SPORT.RO.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme