În momentul în care Manuel Neuer a fost îndepărtat din câmp, chiar înainte de meciul Germania – Scoția: “O situație neobișnuită!”

Germania a avut un start excelent de meci, iar după 19 minute conducea cu 2-0 grație golurilor marcate de Florian Wirtz și Jamal Musiala.

Momentul în care Manuel Neuer a fost trimis la vestiare, chiar înainte de meci

Înaintea primului fluier de la Munchen, un eveniment mai puțin obișnuit a avut loc. Manuel Neuer (38 de ani), portarul naționalei Germaniei, a fost trimis la vestiare pentru a se schimba.

După intonarea celor două imnuri, căpitanii Ilkay Gundogan și Andrew Robertson au mers la centrul terenului pentru a se stabili cine are lovitura de start și cine alege poarta la care atacă în prima repriză.

Lângă Gundogan a apărut și portarul Manuel Neuer, care a intrat în dialog cu centralul francez Clement Turpin. Arbitrul i-a făcut mai multe semne experimentatului goalkeeper de la Bayern să meargă la vestiare pentru a se schimba. Motivul? Neuer avea pe sub tricoul de joc o bluză de culoare neagră, aceeași culoare pe care o au și tricourile scoțienilor.

Pentru a nu exista confuzie pe teren, Manuel Neuer a fost nevoit să meargă la vestiare cu doar câteva secunde înainte de primul fluier și să se schimbe.

“Rar vezi așa ceva. Înainte de startul meciului Germania – Scoția, Manuel Neuer a trebuit să meargă la vestiare”, a scris ziarul german Bild.

Campionatul European din Germania 2024 se va disputa în perioada 14 iunie – 14 iulie și va fi transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme