Imagini | Portugalia – Franța 0-0 (3-5 după loviturile de departajare). Fără Mbappe, care a părăsit terenul, ”Galiții Galbeni” au avansat în fazele semifinale la EURO 2024

Ziua de vineri, 5 iulie, a fost una de regal la EURO 2024, turneu care are loc în Germania. A fost ziua în care s-a decis prima semifinală a turneului, Spania – Franța, care se va juca marți, pe 9 iulie, de la ora 22:00.

Portugalia – Franța 0-0 (3-5 d.l.d.). Mbappe a abandonat după prima repriză a prelungirilor

Ziua a luat startul cu disputa dintre Spania și Germania și a continuat cu un meci la fel de tare, Portugalia – Franța, pe Volksparkstadion din Hamburg.

Naționala lui Kylian Mbappe (25 de ani) a reușit o calificare dramatică, decisă după loviturile de la 11 metri.

Astfel, reprezentativa ”Cocoșului Galic” și-a luat revanșa după eșecul din finala lui EURO 2016, cînd portughezii s-au impus cu 1-0, grație lui Eder, care a marcat atunci în extra-time.

Partida de acum, de la Hamburg, a reprezentat și un duel al lui Mbappe cu Ronaldo. Ambele vedete au evoluat modest. Noul star al lui Real Madrid a suferit iar din cauza loviturii de la nas, a durerilor și a faptului că este total jenat de mască.

De partea cealaltă, Ronaldo dovedește că este departe de fotbalistul care a impresionat o planetă întreagă.

În partea a doua a celor 90 de minute, Mbappe a fost lovit involuntar la nas de o minge expediată cu capul de către Silva, și a avut nevoie de intervenția staff-ului medical. Francezul a continuat, dar după prima repriză din cele două a prelungirilor a decis să se retragă din meci din cauza durerilor.

A fost o lovitură pentru Deschamps, care miza pe el la loviturile de departajare.

În schimb, Ronaldo a terminat meciul pe teren. ”CR 7” a transformat și la loviturile de departajare, dar nu a fost suficient, pentru că ratarea lui Joao Felix a făcut diferența.

SERIA LOVITURILOR DE DEPARTAJARE

Câștigătoarea acestui duel va avea parte de un nou duel de ”foc” în semifinale, contra învingătoarei dintre Spania și Germania.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme