Imagine | Portugalia – Slovenia 0-0 (3-0 după lovituri de departajare). Diogo Costa, eroul echipelor lusitane! A reușit să respingă trei penaltiuri decisive.

Meciul Portugalia – Slovenia, din optimile EURO 2024, a fost unul de-a dreptul dramatic.

Portugalia, echipă clasată pe locul 6 în Clasamentul FIFA, și una dintre favoritele la câștigarea EURO 2024, a avut nevoie de lovituri de departajare pentru a trece de Slovenia (locul 57 FIFA).

Meciul a mers în prelungiri, după ce scorul a rămas 0-0 în primele 90 de minute. În minutul 95, Ronaldo a ratat un penalty obținut de Diogo Jota, iar confruntarea a ajuns la lovituri de departajare, unde Diogo Costa a fost eroul lusitanilor.

Portarul Portugaliei a apărat trei lovituri de departajare, iar Ronaldo, Bruno și Bernardo Silva au înscris pentru a-i duce pe lusitani în sferturi, acolo unde îi așteaptă Franța.

Portugalia – Slovenia 0-0 (3-0 d.l.d.p). Ronaldo vs. Mbappe în sferturi!

Vorbim de o campioană a Europei care s-a calificat de 25 de ori în fazele eliminatorii ale turneelor finale și care întâlnește o adversară trecută prima oară de grupele de la EURO.

Este adevărat că lusitanii au oferit un meci și un rezultat de uitat cu Georgia, de care a fost învinsă, scor 0-2, dar e posibil ca acolo să fi fost vorba despre un calcul pragmatic.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme