IMAGINE Cum va arăta sălile de antrenament ale UMF din Copou »

Proiectul privind construirea unei săli de sport de către UMF în Sărărie va fi supus aprobării consilierilor locali la finalul acestei săptămâni. Cu ocazia includerii proiectului pe ordinea de zi a plenului Consiliului Local au fost făcute publice mai multe informații suplimentare, inclusiv randări ale obiectivului.

UMF are la dispoziție o suprafață de aproximativ 5.200 mp pe str. Sărărie 220, în spatele căminelor Universității. Sala de sport va avea un regim cu subsol, parter și 2 etaje.

Accesul auto și cel pietonal pe amplasamentul studiat se vor realiza de pe strada Sărărie, o arteră cu câte o bandă pe sens, asfaltată, cu profil variabil între 11,5 m – 13,5 m și trotuare pe ambele părți ale carosabilului, existente și păstrate conform proiectului de plan urbanistic zonal.

Potrivit bilanțului teritorial propus, sala de sport va avea o suprafață construită de aproape 2.600 mp, în timp ce circulațiile (pietonal și carosabil) vor ocupa 1.100 mp, iar spațiile verzi 1.500 mp.

Zona mai largă în care se află amplasamentul este caracterizată prin diversitate, atât din punct de vedere volumetric, cât și funcțional. Astfel, spre strada Sărărie sunt amplasate două cămine studențești care formează un front compact, rectiliniu, iar în celelalte zone învecinate s-a păstrat un țesut urban dezvoltat liber, cu aspect sinuos și clădiri cu un regim mic de înălțime, cu un caracter predominant rezidențial.

Acestea sunt detaliile proiectului pentru construirea sălii de sport a UMF în Sărărie, care va fi supus aprobării consilierilor locali în curând.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme