Imagine | “Apoi să intri în pământ!”. Interpretarea lui Bellingham pentru mișcarea lipsită de respect din Anglia.

Jude Bellingham (21 de ani) a fost titular pentru Anglia în meciul cu Slovacia, scor 1-1 (2-1 după prelungiri), din optimile EURO 2024.

Superstarul lui Real Madrid a restabilit egalitatea în minutul 90+4, printr-o foarfecă spectaculoasă, dar apoi a făcut un gest golănesc înspre banca foștilor adversari ai României – a dus mâna la gură, apoi la zona intimă!

Galerie Foto

Jude Bellingham a negat că gestul ar fi fost îndreptat spre slovaci

Gestul lui Bellingham a devenit viral pe rețelele sociale, unde decarul Angliei a primit nenumărate critici, multe chiar și din partea conaționalilor. Cum subiectul a luat amploare, Bellingham a simțit nevoia să se apere.

“O glumă internă îndreptată spre niște prieteni apropiați care erau la meci. Doar respect pentru Slovacia pentru cum a jucat în seara asta”, a postat Bellingham pe Twitter.

Efectul nu a fost cel dorit. În comentarii, microbiștii nu au crezut deloc varianta prezentată de fotbalist.

“Echipa de PR muncește peste program”, “De ce minți?”, “Glumele interne ar trebui să rămână interne, știai exact ce faci. Să-ți fie rușine” sau ” Și eu mă uit urât la prietenii mei în timpul unui meci pe viață și pe moarte. Fii real o dată în viață”, au fost câteva dintre comentariile de la postare.

Anglia va întâlni Elveția în sferturi

În urma calificării venite grație golului marcat de Kane în primul minut după startul prelungirilor, Anglia va întâlni Elveția în sferturile EURO 2024.

Meciul va avea loc sâmbătă, de la 19:00, și poate fi urmărit în format LIVE TEXT pe digisport.ro sau în aplicația Digi Sport (disponibilă pe Google Play și App Store).


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme