Ilie Dumitrescu a format în timp real primul ”echipă” al României împotriva Olandei! Trei întrebări dificile și o provocare imensă

România se pregătește deja pentru meciul cu Olanda, din optimile EURO 2024, care se joacă marți, de la ora 19:00, la Munchen.

Edi Iordănescu are o mare bătaie de cap pentru confruntarea din optimi, postul de fundaș stânga. Nicușor Bancu este suspendat, iar un alt fundaș stânga ”de meserie” nu mai există în lot, astfel că va apărea o improvizație.

Ilie Dumitrescu a creionat primul ”11” al României cu Olanda. S-a vorbit despre varianta Vasile Mogoș, fundașul dreapta folosit în flancul opus de Edi Iordănescu în pregătirile pentru turneul final, dar Ilie Dumitrescu este de părere că selecționerul va alege o altă variantă, cu un jucător cu mai multă experiență la echipa națională, poate Deian Sorescu, poate un fundaș central, poate Andrei Burcă trecut în flanc.

Fostul mare internațional a creionat, în direct la Fotbal Club, de la Digi Sport, un posibil prim ”11” al României cu Olanda și a avut doar trei dileme: cine joacă fundaș stânga și cine va fi titularizat în flancurile din atac, unde Edi Iordănescu i-a rotit pe Dennis Man și Ianis Hagi, în dreapta, respectiv Florinel Coman și Valentin Mihăilă.

”Eu cred că va merge pe un jucător cu experiență la echipa națională. Nu știu cu cine, dar nu cred că va folosi pe cineva care nu a jucat mult la echipa națională. Așa a fost mereu, erau Șut și Marius Marin, l-a ales pe Marius Marin, care e unul dintre remarcații mei, dă un echilibru extraordinar echipei. E punct fix.

Nu cred că va merge pe un jucător care… Deci, Mogoș are un singur meci, l-am văzut eu cu Irlanda de Nord.

Sorescu joacă la club în sistem cu trei fundași centrali. Ar fi o variantă să joace cu un fundaș central. Nu știu. Asta cu Rațiu, că am mai auzit voci, nu, Rațiu trebuie să joace acolo. Dacă ai trei fundași centrali, da, poți să joci cu trei fundași centrali, cu Rațiu și Sorescu pe benzi. Nu cred că va schimba sistemul. A jucat o dată cu trei fundași centrali, în Elveția, și a fost deranj. A schimbat la patru fundași și am egalat.

Deci va fi așa, cu Niță, remarcatul nostru, Rațiu, Drăgușin cu Burcă, vom vedea la Bancu, apoi cei trei 100%, Răzvan Marin, Marius Marin și Stanciu și vom vedea în față. Drăguș e și el punct fix, apoi vedem în benzi, unde a tot schimbat”, a spus Ilie Dumitrescu.

Tabloul optimilor de la EURO 2024.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme