Ilie Dumitrescu a descris ca “antrenorul perfect” pentru echipa națională a României.

Cody Gakpo a fost cel care a deschis scorul în minutul 20, după un șut la colțul scurt la care Florin Niță nu a putut să intervină. Același Cody Gakpo a ”construit” faza golului de 2-0 în minutul 83, după ce a pasat decisiv pentru reușita lui Donyell Malen.

Tot Malen a închis tabela în prelungiri, după ce a luat o acțiune pe cont propriu și a reușit ”dubla” cu un șut pe jos, care l-a lăsat fără replică pe Florin Niță.

Ilie Dumitrescu, fostul mare internațional, în prezent analist TV, consideră că Iordănescu Jr. este în continuare ”selecționerul ideal” pentru naționala noastră, după parcursul de senzație de la EURO 2024.

După meci, Edward Iordănescu a avut un discurs misterios când a fost întrebat despre viitorul său și a lăsat de înțeles că ar putea pleca de la echipa națională, chiar dacă Federația Română de Fotbal și-a dorit continuarea colaborării.

“Eu îl văd omul ideal pentru echipa națională pe Edi, este omul care a scos tot din această generație. Pe Edi l-am văzut epuizat”, a spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

După ce a eliminat România, Olanda va juca la Berlin pe 6 iulie împotriva învingătoarei dintre Austria și Turcia.

În cronica meciului România – Olanda 0-3, ziariștii italieni de la Gazzetta dello Sport suspectează că Edi Iordănescu va semna cu un club din Emiratele Arabe Unite.

“România a jucat fără frică (n.r – în startul meciului), iar Iordănescu, care e gata să plece și să câștige bani în Emirate, a încercat să organizeze bine jocul. Meciul a început cu o perioadă lungă de posesie a românilor, cel puțin până la golul care a descătușat Olanda”, au scris olandezii.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme