Ianis Hagi a expus ce îndrumare i-a oferit ‘Majestatea’ înainte de EURO 2024: “Mi-a transmis astfel”

Pentru tricolori, urmează duelul cu Belgia, partidă care se va desfășura la Koln, sâmbătă, de la 22:00, în direct pe PRO TV și VOYO.

Ianis Hagi a fost invitat în cadrul unui interviu FRF. Printre multe altele, ‘Prințul’ a dezvăluit cu ce responsabilitate s-a trezit pe umeri, având în vedere cariera pe care a avut-o tatăl său, marele Gică Hagi.

“Hagi Junior a explicat că presiunea de a fi fiul ‘Regelui’ este uriașă dar a lăudat ‘Generația de Aur’ și o consideră o sursă de inspirație. Mai mult, Ianis a dezvăluit sfatul primit de la Hagi Senior, acesta axându-se pe încrederea de sine și răbdare.”

“Când ai un tată al cărui nume se strigă încă pe stadioane responsabilitatea este imensă. Generațiile precedente ne-au arătat calea şi noi încercăm la rândul nostru să facem performanță pentru România şi să inspirăm generațiile care vor urma. Tata mi-a spus doar să mă gândesc unde eram acum doi ani şi unde sunt acum, să am încredere în mine, să îmi aştept momentul, pentru că toate vin la rândul lor. Datoria noastră este să facem performanță pentru echipa națională, prin performanțele noastre lumea îşi va da seama ce fel de generație suntem. Deocamdată avem o calificare la Campionatul European, nu am realizat încă nimic, toată lumea este conştientă. Vrem să avem mai multe calificări, să realizăm performanțe şi apoi să ne numim o generație”, a declarat Ianis Hagi, conform sursei citate.

Programul meciurilor României la EURO 2024:
– 17 iunie (Munchen), România – Ucraina 3-0 (Nicolae Stanciu, Răzvan Marin, Denis Drăguș)
– 22 iunie, ora 22:00: Belgia – România (Koln)
– 26 iunie, ora 19:00: Slovacia – România (Frankfurt).

Campionatul European din Germania 2024 se dispută în perioada 14 iunie – 14 iulie și este transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme