I-au dat forma după bunul plac”. Ilie Dumitrescu și-a exprimat opinia despre situația lui Ianis Hagi

Ilie Dumitrescu (55 de ani) a vorbit despre Ianis Hagi (25 de ani) după meciul România – Slovacia 1-1, care a fost decisiv pentru calificarea în optimile EURO 2024.

Fostul mare internațional crede că Ianis Hagi a fost criticat pe nedrept după primele două meciuri și a transmis că fotbalistul de la Rangers este ”singurul cu personalitate în momentele decisive” de la echipa națională.

Ce a spus Ilie Dumitrescu despre Ianis Hagi, după România – Slovacia 1-1:
”Ianis a arătat, chiar dacă nu a jucat foarte mult, că este unul dintre puținii jucători cu personalitate în momentele cheie. A fost criticat după primele meciuri, l-au făcut cum au vrut ei, dar a arătat că este singurul care are personalitate și își asumă în momentele decisive”, a declarat Ilie Dumitrescu, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Ianis Hagi a avut un rol important în meciul cu Slovacia, primul în care a fost titular la EURO. Fotbalistul de la Rangers a obținut penalty-ul din care Răzvan Marin a marcat golul decisiv și i-a adus României punctul care a dus echipa pe primul loc în Grupa E.

Tabloul optimilor de la EURO 2024:
România va juca în optimi împotriva Olandei, iar meciul se va disputa pe 2 iulie, de la ora 19:00, pe stadionul din Munchen. O victorie cu Olanda va duce la o confruntare cu învingătoarea dintre Austria și Turcia. Pe aceeași parte a tabloului sunt și meciurile Anglia – Slovacia și Elveția – Italia. Dacă ajunge în semifinale, România va juca împotriva uneia dintre cele patru echipe.

Pe cealaltă parte a tabloului sunt meciuri mai ”tari” în optimi: Spania – Georgia, Germania – Danemarca, Portugalia – Slovenia, Franța – Belgia.

Etichete: Ianis Hagi, Ilie Dumitrescu

Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme