Gloria Buzău, jucătoarea proaspăt promovată, face senzație! Jucătoare de mijloc de la Chelsea și vârf de atac spaniol de la Real Madrid

După ce l-a transferat pe mijlocașul senegalez Mouhamadou Keita (24 de ani) de la Belenenses, nou-promovata Gloria Buzău urmează să semneze cu doi fotbaliști cu CV excelent, școliți la Paris Saint-Germain și Benfica Lisabona.

Cheick Traore are 22 de partide în Ligue 1 și 103 în Ligue 2. Fundașul dreapta francez Cheick Traore (29 de ani), fotbalist născut în Paris dar cu meciuri la naționala din Mali, vine de la Dijon și are 22 de meciuri în Ligue 1 și alte 103 în Ligue 2! Format de PSG, Traore a mai jucat, printre altele, la Caen, Chateauroux, Guingamp și Lens.

Ricardo Matos a evoluat și în Serie B. Atacantul portughez Ricardo Matos are 24 de ani și vine de la Portimonense. Crescut de Benfica Lisabona, el a jucat inclusiv în Serie B la Ascoli, dar și în țara natală pentru Olhanense sau Belenenses.

Cei doi, Cheick Traore și Ricardo Matos, au debutat la Gloria Buzău în ultimul amical, 1-1 cu bulgarii de la Hebar Pazardzhik, meci în care au jucat titulari. Echipa a fost alcătuită din jucătorii: Alexandru Greab, Cheick Traore, Grigore Turda, Alexandru Dandea, Robert Sălceanu, Vlad Prejmerean, Tudor Călin, Andreeas Mihaiu, Mouhamadou Keita, Constantin Budescu, Ricardo Matos – cu rezervele: Dorian Railean, Dragoş Horeboiu, Diego Ferraresso, Alin Dobrosavlevici, Cosmin Gladun, Cristian Dumitru, Daniel Benzar, Dragoş Lazăr, Denis Dumitraşcu, Sergiu Pîrvulescu, Dragoş Tescan (marcatorul golului), Dragoş Grigore, Rassambek Akhmatov. Antrenorul echipei este Andrei Prepeliță.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme