Galerie Fotografii | Meciul Slovacia – România TRANSMISIUNE ÎN DIRECT, ora 19:00. Componența echipelor. Surprize de proporții la echipa națională

La finalul acestui articol postat de Digi Sport pe 26 iunie 2024 la ora 18:20, te invităm să descoperi imagini de la meciul dintre Slovacia și România de la EURO 2024. Fotbaliștii României au fost surprinși înaintea acestui meci crucial. Echipa Națională Română se pregătește să intre pe teren pentru ultimul meci din Grupa E, pe care îl va disputa împotriva Slovaciei.
UPDATE Ora 17:55. ECHIPELE DE START
UPDATE Ora 17:46. Echipa de start a României
Arbitrul de la acest meci este Daniel Siebert din Germania, și va fi asistat de arbitrii Jan Seidel și Rafael Foltyn, cu arbitrii VAR Bastian Dankert, Christian Dingert și Massimiliano Irrati.

Urmărește lupta pentru calificarea în optimile EURO 2024 dintre Slovacia și România în direct pe digisport.ro. Peste 30.000 de români sunt așteptați să susțină echipa în tribune la Frankfurt.
Jurnaliștii de la Opta au folosit algoritmul lor pentru a analiza șansele României de victorie la acest meci important. Inteligența artificială îi dă României 42,2% șanse la victorie. Slovacia ar avea 31,9% șanse, iar o remiză este cotată la 25,9%.

Cum s-ar putea califica România în optimi la EURO 2024? În acest moment, “Tricolorii” sunt primii în Grupa E, însă toate echipele au același număr de puncte, făcând ca oricine să poată avansa sau să fie eliminat. Un rezultat negativ împotriva Slovaciei ar plasa România pe locul trei, iar pentru a avansa în faza următoare, echipa trebuie să se numere printre cele mai bune patru echipe din clasamentul locurilor trei.

Galerie Foto de la meciul direct Slovacia – România, unde se va decide soarta ambelor echipe în competiția EURO 2024. Clasamentul actual al Grupei E la EURO 2024 este un indicativ al competiției strânse din această grupă.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme