Fotbalist înjunghiat în timpul meciului: “Inacceptabil!”

După ce oaspeții au câștigat cu 2-1, tensiunile dintre echipe au escaladat și au dus chiar la intervenția forțelor de ordine.

Un fotbalist a fost împușcat chiar pe teren!
Portarul echipei Gremio Anapolis, Ramon Souza, a fost împușcat în picior de către un polițist chiar pe gazon.

Un video surprins de martori arată cum polițistul scoate arma din dotare, o încarcă și o îndreaptă către jucător, trăgând un glonț de cauciuc care i-a provocat o rană serioasă la piciorul stâng.

Souza a fost transportat de urgență la spital și se află în afara oricărui pericol.

Potrivit presei braziliene, conflictul a început la marginea terenului și a implicat tensiuni între jucătorii și staff-urile tehnice ale ambelor echipe.

Polițiștii au intervenit după ce încercările oficialilor de a calma situația au eșuat.

Reacția clubului Gremio Anapolis
Clubul Gremio Anapolis a emis un comunicat dur în care condamnă acțiunea polițistului. “Gremio Anapolis condamnă public scena regretabilă, ridicolă și revoltătoare petrecută miercuri seară pe Jonas Duarte Stadium. O faptă oribilă, incredibilă și criminală comisă de cineva care ar trebui să prețuiască siguranța și integritatea oamenilor de la stadion. Ziua de 10 iulie va fi marcată de un eveniment violent, murdar și oribil împotriva unui jucător al nostru, pe care nu îl vom uita niciodată. Informăm că vom lua măsurile potrivite pentru a se asigura că persoana responsabilă e pedepsită și că se face dreptate.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme