Foștii jucători internaționali au reacționat după meciul dintre Olanda și Franța: “Fotbal dezastruos. Neplăcut!”

„Ambele echipe au obținut punctul pe care și-l doreau. Așa au abordat jocul”, a declarat fostul internațional olandez Pierre van Hooijdonk (46 de selecții), în prezent consultant TV, după meciul dintre Olanda și Franța, scor 0-0, de la EURO 2024.

Fostul jucător de la Feyenoord Rotterdam, care a câștigat Cupa UEFA în 2002 și a terminat pe locul patru la Cupa Mondială din 1998, a criticat ambele echipe. “Deschamps… Nu a existat Mbappé și l-a pus pe Rabiot (pe stânga) când ar fi putut să-i pună pe Kolo Muani, Barcola, Coman… A fost un fotbal de rahat”, a spus el. Ronald Koeman, considerat prea prudent în alegerile sale tactice, nu a scăpat nici el de critici.

„Olanda a fost cam la fel… Koeman l-a folosit pe Weghorst, chiar dacă Malen ar fi putut fi o amenințare cu ritmul său. De asemenea, l-ar fi putut folosi pe Zirkzee. Ambele echipe au jucat prea conservator. Ofensiv, nu am văzut absolut nimic din partea Olandei. A fost un meci dezamăgitor. Defensiva a fost bună, dar ne așteptam și la ceva din partea lor în ofensivă. În a doua repriză, am pasat mingea înapoi de 86 de ori, fără să încercăm să ieșim în față”, a spus fostul jucător pentru Voetbal, citat de News.ro.

Un punct de vedere împărtășit și de fostul mijlocaș Rafael van der Vaart: “Meciul a început bine, dar la final ambele echipe s-au gândit: “Un punct este bun, să ne oprim aici”. Este păcat, chiar și în această nouă configurație în care se califică cele mai bune echipe clasate pe locul al treilea. Franța este incredibil de puternică, dar trebuie să arate mai multă convingere”, a spus Van der Vaart.

Cu 4 puncte, Franța și Olanda încheie faza grupelor marți, de la ora 19:00, împotriva Poloniei (0 puncte), respectiv Austriei (3 puncte).

Video Rezumat Olanda – Franța 0-0.

Clasament grupa D după primele două runde de la EURO 2024:
1. Olanda – 4p (golaveraj +1)
2. Franța – 4p (golaveraj +1)
3. Austria – 3p (golaveraj +1)
4. Polonia – 0p (golaveraj -3)

În ultima rundă, marți, de la ora 19:00, se joacă meciurile Olanda – Austria (Berlin) și Franța – Polonia (Dortmund).


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme