Florinel Coman a fost prezentat la Al-Gharafa! Ce au notat qatarezii

Chiar dacă Gigi Becali și-ar fi dorit ca internaționalul român să rămână la FCSB pentru preliminariile UEFA Champions League, Florinel Coman a primit o ofertă avantajoasă din zona Golfului și a decis să înceapă prima sa experiență în străinătate.

Al-Gharafa i-a plătit clauza de reziliere în valoare de cinci milioane de euro fotbalistului care a impresionat în sezonul precedent la FCSB, iar în cursul zilei de duminică, acesta a ajuns la Doha pentru a susține vizita medicală.

Florinel Coman a ajuns la Doha pentru a semna cu Al-Gharafa

Qatarezii s-au grăbit și l-au prezentat pe Florinel Coman încă din ziua în care acesta a ajuns la Doha pentru a se alătura noii sale echipe.

”Internaționalul român Coman a ajuns la Doha și va susține vizita medicală pentru a se alătura ‘panterelor’”, a transmis Al-Gharafa, pe Instagram.

Elias Charalambous: ”Coman va fi o absență importantă”

Al-Gharafa va activa clauza de reziliere în valoare de 5 milioane de euro și va mai plăti în plus 250.000 de euro, pentru a arăta că îl dorește cu adevărat pe Coman.

Acum, Elias Charalambous este convins că absența fotbalistului se va vedea.

”Coman va fi o absență importantă pentru noi, după ce va pleca. E clar că e un fotbalist foarte bun, a fost cel mai bun în sezonul trecut, ne-a ajutat să luăm titlul.

Dar mă bucur pentru el, merită să facă acest pas”, a spus Elias Charalambous după FCSB – Corvinul Hunedoara 3-0 în Supercupa României.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme