Florin Răducioiu a exprimat opinia sa despre ratarea care a fost decisivă în meciul dintre Portugalia și Slovenia: „Există o mulțime de timp disponibil”

Portugalia a învins luni seara, la lovituri de departajare, scor 3-0, pe Slovenia, în optimile de la EURO 2024, într-un meci disputat la Frankfurt. Portugalia s-a calificat în sferturi, unde va înfrunta Franța.

Înainte ca meciul să ajungă la penalty-uri, Benjamin Sesko a avut o ratare incredibilă, după ce a scăpat singur cu portarul Diogo Costa.

Florin Răducioiu, fostul mare internațional, a comentat ratarea din studio-ul PRO TV și a spus cum ar fi gestionat o astfel de situație.

Florin Răducioiu: ”Eu l-aș fi driblat aici”
”Trebuia să se apropie mai mult de portar. Eu dădeam la firul ierbii, dar mă apropiam mai mult de portar, el dă de la distanță și portarul vede deja unde dă. Ai foarte mult spațiu. Eu l-aș fi driblat aici, aveam foarte mult spațiu. Are foarte mult timp și spațiu să-l dribleze pe portarul portughez”, a spus Răducioiu, la PRO TV.

În sferturile EURO 2024, Portugalia se va duela cu Franța, care a trecut dramatic de Belgia cu 1-0.

Florin Răducioiu a comentat evoluția lui Cristiano Ronaldo
Fostul internațional român este de părere că portughezul s-a chinuit în timpul partidei cu Slovenia, din dorința de a marca, motiv pentru care în anumite momente a ieșit în evidență în mod negativ.
“Nu a fost un meci frumos. Pe final a fost cu mai multe emoții, mai multă adrenalină. Putea să câștige atât Ronaldo, cât și Slovenia. Sesko nu profită de greșeala pe care o face Pepe. Au fost fenomenal cei doi portari. Câștigă meritat Portugalia, pentru că au dominat mai mult. Eu cred că da, astăzi am văzut un jucător obsedat mai mult ca niciodată să marcheze. Într-un fel mi-era milă așa, mi-a dat impresia de neputință. Dacă ar fi pierdut, ar fi fost vinovatul numărul unu. Meritată victoria, dar cu mare suferință”, a declarat Florin Răducioiu, la Studio EURO 2024.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme