Florin Maxim a emis concluzia anterior meciului FCSB – Corvinul Hunedoara

Corvinii vor juca Supercupa României după ce au învins Oțelul Galați în finala Cupei României la finalul sezonului trecut (2-2, 3-2 d.l.d).

La conferința de presă înaintea meciului de pe stadionul “Steaua” din Ghencea, antrenorul Corvinului Hunedoara, Florin Maxim, a sugerat că meciul va fi unul special și că jucătorii săi ar avea nevoie de câteva zile pentru a se readapta la clima din România după cantonamentul din Slovenia.

“Echipa avea atunci o stare, o energie, o încărcătură. Acum, am luat lucrurile altfel, a fost o perioadă de vacanță pentru jucători, dar și de încărcătură. Am avut trei meciuri amicale intense și solicitante. Mai aveam nevoie de câteva zile de adaptare pentru că în Slovenia au fost temperaturi mai joase, iar acum a trebuit să ne adaptăm la temperaturile din România. Va fi un meci special și important pentru noi. E important să vedem cum ne vom descurca fizic în acest meci. Dar, este un trofeu în joc și ne dorim să-l câștigăm!”, a declarat Florin Maxim la conferința de presă.

După întâlnirea cu FCSB, Corvinul va juca împotriva celor de la Paks în primul tur preliminar al Europa League UEFA joi, 11 iulie, în Ungaria, la ora 20:00.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme